Mesir Macunu (Taneli)

50.00 

Stok kodu: 8697924338471 Kategoriler:

Açıklama

Mesir Macunu Nedir, Ne İşe Yarar?

41 çeşit baharatın ve şifalı olduğuna inanılan otların karıştırılması ile elde edilen mesir macunu, günümüzde bitkisel ürünler üreten markalar tarafından üretilerek satışa sunulmaktadır. Mesir macununun yaklaşık 5 asır önce Merkez Efendi adlı hekim sayesinde üretildiği ve Kanuni Sultan Süleyman’ın annesi Ayşe Sultan’a şifa olduğu bilinmektedir.

İnsan vücudu için birçok yönden fayda sağlayan mesir macunu, oldukça şifalı bir tatlıdır. Mesir Macununun özellikle kış aylarında yaşanan soğuk algınlığı, grip gibi hastalıklara karşı vücut direncini arttırdığı bilinmektedir.

Mesir Macununun Faydaları Nelerdir?

Mesir macunu, insan vücudu için oldukça şifalı bir macundur. İçerisinde anason, Hindistan cevizi, çivit, kakule, karabiber, karanfil, kimyon, rezene, çörek otu, safran gibi 41 çeşit bitki ve ot barındıran mesir macunu, içeriğinde bulunan baharatların ve otların şifasını tüketiciye sunuyor. Bu sayede mesir macunu, insan vücudu için farklı alanlarda fayda sağlamaktadır. Zengin içeriği sayesinde kombo etkiye sahip olan mesir macununun faydalarını sizler için araştırdık:

  • Özellikle kış aylarında düzenli olarak tüketeceğiniz mesir macunu ile bağışıklık sistemini destekleyerek soğuk algınlığı, grip gibi hastalıklara karşı koruma sağlıyor.
  • Mesir macunu, egzama ve sedef gibi bazı cilt hastalıklarının tedavisinde de etkilidir.
  • İdrar yollarında oluşan problemlerin kısa süre içerisinde giderilmesini sağlayan mesir macunu, idrarını yaparken zorluk yaşayan kişiler tarafından sıklıkla tercih edilen bir üründür.
  • İçerisinde bulunan baharat ve ot çeşitleri sayesinde doğal bir afrodizyak etkisi gösteren mesir macunu hem kadınların hem de erkeklerin cinsel gücünü arttırma özelliğine sahiptir.
  • İçerisinde bulunan baharat karışımları sayesinde öksürüğü kesme özelliğine sahip olan mesir macunu aynı zamanda mükemmel bir balgam söktürücüdür.
  • Yüksek kalori oranına sahip olan mesir macunu, bu sayede kişiyi tok tutma özelliğine sahiptir. Bu nedenle kilo vermek isteyen kişiler tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir.
  • Eklem ağrılarına ve romatizmaya iyi geldiği bilinen mesir macunu, ağrı kesici özelliği sayesinde daha konforlu bir gün geçirmenize imkân sağlıyor.
  • Mesir macunu vücutta bulunan iltihapları ve enfeksiyonları giderme özelliğine de sahiptir.
  • Sindirim sisteminin çalışmasına da destek olduğu bilinen mesir macunu, içerisinde bulunan otlar ve baharlar sayesinde bağırsakların düzenli çalışmasında da etkilidir.
  • Mesir macunu, emziren annelerde süt arttırma özelliğine de sahiptir.
  • Yüksek bir enerji kaynağı olduğu bilinen mesir macunu, yorgunluğun giderilmesinde de etkili bir besindir.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

TOP